Nintendo Treehouse Live anonseringer!

I det Nintendo Direct var over, startet en ny Nintendo event. Nintendo har med Nintendo Treehouse Live! gjort dagen om til en slags «DAY OF NINTENDO» på E3. Nintendo har rett og slett tatt eierskap over E3 ved å fortsette å vise gameplay utover dagen i et eget event, samt å streame alt på nett. i Nintendo Treehouse Live! har Nintendo annonsert nye ting, ved hjelp av selveste Shigeru Miyamoto, som dukket opp for en gjennomgang av de spillene og de prosjektene han har gåendes foreløbig.

Stjernerev!

10431209_670556879678855_2404232349225043108_o
Gjør en tønnerull!

For oss som har fulgt med hele dagen og gledet oss til Nintendo Direct, har vi fått med oss at et rykte om et nytt Starfox spill til Wii U har gått rundt på internett og i media, noe som stemte i aller høyeste grad. Miyamoto fortalte at det var det eneste spillet de ikke ville vise frem helt enda, fordi de ville helst vise frem en mer ferdig versjon av spillet. Miyamoto lovte å ha noe ferdig og klart om ca ett år. Veldig typisk Nintendo å vente til et spill er så bra som det kan bli før de viser det frem, men veldig forståelig. Personlig, foretrekker jeg å se en versjon av det jeg får, fremfor å se en tidlig versjon og måtte forvente mye frem til da. Selvom jeg personlig ikke har noe forhold til Starfox (ikke kom etter meg med fakler og høygafler. pls. PLS) så må jeg si at dette er noe som virker gøy. Vi gleder oss!

Pacific Transformers!

10380680_670556886345521_1490476886980970735_o
Agent Miyamoto, Codename «GIANT ROBOT»

Det første spillet Miyamoto hadde å vise frem var Project: Giant Robot (foreløbig arbeidstittel, tror vi) som i utgangspunktet er et spill der du spiller som en stor robot som slåss mot en annen robot. Spillet går ut på at du skal bruke det innebygde gyroskopet i gamepaden for å styre roboten. På gamepaden ser du førstepersons synspunktet til roboten, og styrer utifra den mens TVen viser en slags overview over slåsskampen! Spillet går midlertidig under konseptet «Last man standing,» noe som betyr at hvis roboten din faller over, så taper du. Det vil være full mulighet for å customize robotene som du selv vil, etter å ha unlocket masse deler. Utrolig kult! Svære roboter, kom igjen. Det er dritkult. Du kan ikke nekte. Du kan ikke.

NIGHT TRAP! WATCH OUT BEHIND YOU!

10295501_670556889678854_7785666472488696450_o
NIGHT TRAP! *host* Jeg mener, Project Guard!

Det siste spillet Miyamoto hadde å vise frem var Project: Guard (nok engang en arbeidstittel) som er et slags safety-guard spill. På TVen vises 12 forskjellige kameraer som alle viser hvert sitt område av levelet, mens gamepadden brukes av personen som spiller til å switche mellom disse kameraene og skyte små roboter som minner om R.O.B the Robot. Spillet er et spill jeg vil klassifisere som «sosial multiplayer» da spillet skal være morsommere jo flere som er i rommet, da du kan ha med vennene dine for å hjelpe med å følge med på TVen, og fortelle spilleren hvilket kamera robotene er på. Det er umulig å IKKE dra paraleller til Night trap fra Sega Mega-CD dagene, som i utgangspunktet hadde samme prinsippet, bare i FMV. Uten å gå videre inn på det, så virket det utrolig kult, og jeg gleder meg til å se spillet komme ut! Jeg kommer til å bli skuffet hvis jeg ikke får hørt den fantastiske Night Trap sangen igjen, though.

 

MARIO PARTY

Selvom det ikke var noe footage, så ble det også annonsert tidligere på kvelden at Mario Party 10 kommer til å skje, og at de nye Amiibo figurene vil fungere med Mario Party!

UPDATE: Det FINNES footage! Det ble lagt ut en trailer noen minutter etterpå, og her er den! Du tar kontroll over Bowser denne gangen! Se traileren, den forklarer alt!