Teikneseriehovudstaden 19: Liv Ullmanns luremus

For første gang i verdenshistorien: alle stemmene i Teikneseriehovudstaden er samlet på ett og samme sted… til Kim Holm sin store gremmelse. Fjasnivået når nye høyder.

Eirik har et safehouse, Kim har laget fanzine, vi snakker om Sandman, teasing av Teikneseriehovudstaden LIVE på Raptus i helgen, Eirik har tegnet serie til neste utgave av Bobla, Dagbladet har sparket i gang en ny tegneseriekonkurranse, kjendisbesøk på Bunnpris og generelt andre Bunnpris-hemmeligheter, Kim forteller om sin mørke fortid som karikaturtegner, Fredrik hadde en «Nær Liv Ullmann»-opplevelse, vi lærer barn om dop, Fekte-Fredrik, vi kommer på ting, Fredrik drar til New York på Amerikansk Fanzinekongress og har hatt tegninger i en musikkvideo, Kim har en kopp, Bergen Offensive Bibliotek, Kim har lest Bad Island av Doug Tennapel (som er en skikkelig konservativ fyr), The Gunslinger Born av Peter David og Jae Lee, og Wandering Son av  Takako Shimura.

Stikk innom Teikneseriehovudstaden LIVE på Raptus-festivalen på Litteraturhuset i Bergen, lørdag 14. september. Gratis, og greier!

Linker nevnt i denne episoden:

Bergen Zines

New York Art Book Fair

Den Unge Herr Holm på Facebook

Avvik av Vik

Raptus

Og ikke minst, hør de første Teikneseriehovudstadepisodene på Soundcloud.

Play