Rad Crew 139: Podcast of Illusion

Ukens Rad Crew er fylt med spillprat, musikk og en fersk toppliste.

Opprinnelig postet på Gamer.no av Tor-Steinar N Tangedal.

Det å endre designet på en konsoll i løpet av levetiden er ikke så nytt som mange kanskje tror. Både NES, Mega Drive og Game Boy fikk nye modeller, men det er ikke alle versjonen som nådde vår del av verden.

Endringer til det bedre

Grunnene til å gjøre endringer kan være mange. Både støy, funksjon, ytelse, batterilevetid og tekniske problemer er ofte årsaker til at produsenten ønsker å lansere et forbedret produkt.

Ukens toppliste handler om kremen av de perfeksjonerte versjonene av kjente og kjære spillmaskiner, konsollene som i ettertid sees på som den definitive versjonen å eie.

Castle of Illusion fra SEGA/Disney

Videre i episoden får vi høre en halvtimes oppsummering av den siste ukas viktigste nyheter, inkludert annonseringen av et helt nytt Riddick-spilldet enorme budsjettet til Grand Theft Auto V og den slankere modellen av PlayStation Vita.

Deretter forteller Jostein litt om sin gode opplevelse av Castle of Illusion featuring Mickey Mouse, samt Spelunky på PlayStation Vita som kanskje er den lekreste versjonen av spillet. Vi får også høre hva gutta mener om konsollutgaven av Diablo III.

Midtveis får litt musikalsk pauseunderholdning og helt til slutt blir det naturligvis tid til feedback fra lytterne. Legg gjerne igjen en kommentar på episoden eller snakk med Rad Crew på Twitter og Facebook for å bli nevnt i fremtidige episoder.

  • Topp 5: De beste designendringene til en konsoll (00:02-00:18)
  • Spillnyheter (00:18-00:47)
  • Pauseinnslag (00:47-00:50)
  • Spillprat: Castle of Illusion, Spelunky på Vita og Diablo III på konsoll (00:50-1:19:00)
  • Tilbakemeldinger fra lytterne (1:19-1:44)

I studio denne gangen sitter Jostein Hakestad, Are Ness Fløgstad og Stian Askeland.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 135 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 134
Rad Crew: Episode 133
Rad Crew: Episode 132

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

 

Pausemusikk i rekkefølge:
Turtles in Time
F-Zero Select Time
Resident Evil 2 Save Room “Lost Sanctuary” av Daknit & Eric Dude (OCRemix.org)
Duke Nukem 3D: “Gotham”
Aquatic Ambience “Beneath the Surface” av Vig (OCRemix.org)

Play