Vi snakker blant annet om Resident Evil 8 DLC-pakken i ukas Rad Crew

(Rad Crew): 50 minutter uti ukas episode av Rad Crew hadde vi gleden av å presentere en halvtimes prat med Grant Kirkhope, komponisten kjent fra spill som «Goldeneye 64», «Banjo Kazooie» og «Kingdoms of Amalur».

I «Shadows of Rose» spiller du som dattera til hovedpersonen i Resident Evil 7 og 8, Ethan Winters. Og det er en maktdemonstrasjon i skrekk fra Capcom, dette her. Hør episoden for å finne ut hvorfor – uten spoilere såklart.

Måten de stadig finner ut nye måter å skremme livskiten ut av deg er beundringsverdig, og det var flere steder i denne DLCen hvor jeg rett og slett måtte ta en pustepause.

Vi har også spilt gjennom alt som «Call of Duty Modern Warfare II» kan by på av kampanje og samarbeidsmoduser. Er dette et av de beste i serien på en god stund? Vi mener det!

I ukas Topp 5 tar vi for oss fenomenet der du begynner spillet som det du tror er hovedpersonen, før spillet så drar teppa vekk under beina på deg og introduserer den egentlige hovedpersonen. Jeg er sikker på flere der ute husker kontroversene rundt «Metal Gear Solid 2», blant annet.

Håper showet faller i smak, så snakkes vi neste uke med en ny Rad Crew! Støtt oss gjerne på Patreon hvis du føler for å backe norske uavhengige podcaster.

Play