Retro Crew 7: Star Wars

Star Wars, nothin’ but Star Wars!

Star Wars-spill har vært populære helt siden den første filmen kom i 1977. I denne syvende episoden av Retro Crew tar stavangergjengen i Rad Crew for seg noen av sine største favoritter.

Studiovert er som vanlig Jostein Hakestad, som har med seg Stian Askeland og Are Fløgstad i studio. I første halvdel snakker de blant annet om The Empire Strikes Back på Atari 2600, Super Star Wars på SNES og de populære Rebel Assault-spillene.

Etter pauseinnslaget snakker Jostein varmt om TIE Fighter og Dark Forces, to PC-spill han mener fortjener klassikerstatus.
Som vanlig går gjengen gjennom kommentarene fra forrige episode. Vi gratulerer også lytteren og Gamer.no-brukeren «Boss-Znakemaster» med å ha vunnet Retro City Rampage for beste kommentar på Amiga-episoden.

Star Wars-spill er noe nesten alle gamere har et forhold til, og hvis du har minner fra X-Wing, TIE Fighter, Rebel Assault eller andre spill fra Star Wars-universet, legg gjerne igjen en kommentar under.

Må kraften være med dere!

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Følg oss på Facebook og Twitter

Takk til våre homies i Gamer.no!

Play