Rad Crew 138: Mega Man-bosser, Mighty No.9 og Postal 2

At Rad Crew-gjengen er glade i Mega Man burde ikke overraske noen som har hørt på et par episoder. Det stadig voksende podkastarkivet er krydret med musikalske og spillhistoriske referanser til «the Blue Bomber»-spillene, og selv når andre Capcom-spill som DuckTales Remastered diskuteres, svipper praten kort innom spillserien.

Derfor er det helt naturlig at en del av ukens podkasttid vies til Keiji Inafunes åndelige oppfølger til Mega Man-serien, Mighty No. 9, som for tiden finansieres på Kickstarter.

Først går turen innom ukens topp fem-liste, der det handler om de fem latterligste Mega Man-bossene. Har du spilt de senere Mega Man-spillene har du sikkert en viss anelse om hvor listen bærer.

Etterpå går turen innom nyhetsegmentet der gjengen blant annet diskuterer to Kickstarter-prosjekter – allerede nevnte Mighty No. 9 og Uwe Bolls frieri til «fansen» om å få lage en Postal 2-film.

Som vanlig har podkastvertene – denne uken representert av Jostein Hakestad, Stian Askeland og Are Ness Fløgstad – spilt litt i løpet av uken. Jostein har kost seg med en ny PC som spytter ut en bildefrekvens på 60, Are forteller om sine eventyr i Dark Souls, mens Stian og Jostein snakker litt om Diablo III og dets hyllede forgjenger.

Helt sist er det tid til spørsmål og innspill fra lytterne.

Her er en oversikt over ukens innhold:

  • Topp 5 latterligste Mega Man-bosser (00:00 – 14:33)
  • Nyheter (14:33 – 39:30)
  • Spillprat, inkludert Diablo III og Josteins nye PC (43:31– 1:08:00)
  • Saints Row IV (1:08:00 – 1:14:47)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Play