Rad Crew S26E19: Plikten kaller nok en gang i Modern Warfare 3

Dæææåå. Nei vent det var feil Moder’n Warfare. Vi snakker Modern Warfare 3 og mye mer i ukas episode!

«Call of Duty» er en tradisjon for meg, og jeg snakker ikke om flerspilleren. Jeg snakker om de cinematiske, velregisserte og helsprø kampanjene som tar med spilleren over hele verden i historier som henter inspirasjon fra både Ian Fleming og Tom Clancy. Det er fantastisk underholdning. Eller det har vært det. Noen ganger.

De gangene de treffer, så treffer de voldsomt også. Jeg elsket 2019-kampanjen i «Modern Warfare» og den påfølgende «Cold War» var ganske bra også.

Nå er vi kommet til det tredje «Modern Warfare» i denne nye reboot-serien og kampanjen her er dessverre ikke det jeg håpet på. Hør ukas Rad Crew for å høre hvorfor jeg som «Call of Duty»-fan er skuffet.

Pluss: Vi snakker såklart mer om fantastiske «Alan Wake 2» og ukas spillnyheter, og en topp 5-liste hvor vi tar for oss de beste lommelyktene i spill. Du trenger litt lys nå som det er November!

Nyt episoden så snakkes vi neste uke – og støtt oss gjerne på vår Patreon!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen, Marianne, Herjolf, Supernintendoautopilot, Rune Småbråten, Hattemakeren

 

Play