Rad Crew S15E23: Det beste og verste fra E3 2018

E3 er som juletida for oss som liker spill, en nesten magisk blanding av forventninger, sommerfugler i magen, ekstatisk glede og en liten porsjon skuffelse. Årets annonseringer leverte alt det, og mye mer!

At Microsoft gjorde det sterkt hersker det ingen tvil om. Blant annet har de kjøpt flere uavhengige spillstudioer, deriblant  «Hellblade»-skaperne Ninja Theory. De viste også frem et nytt «Halo», flere nye «Gears»-spill!

På den andre siden var årets Playstation-konferanse kanskje en liten nedtur i forhold til de siste par årene. Riktignok fikk vi se mer av det imponerende «The Last of Us 2», men de virkelig store overraskelsene uteble. Det var likevel dritkult å se at «Resident Evil 2» remaken fremdeles eksisterer og kommer ut tidlig neste år.

Ubisoft leverte en litt kjedelig presentasjon, med unntak av enda et fantastisk blikk inn i verdenen til «Beyond Good and Evil 2», som er noe av det nydeligste vi har sett! Spillet er godt plassert i den franske sci-fi tradisjonen til «Heavy Metal»-tegneseriene, og har en helt utrolig fascinerende estetikk.

Nintendo sin pressekonferanse var i stor grad viet til nyeste «Smash Bros», som virker som det blir det definitive spillet i serien. Du kan nemlig spille som alle figurene fra tidligere spill! Men hvorfor har de gjort rumpa til Snake mindre? Buuu!

Pluss: Square Enix, EA, Fat Shady, våre forhåpninger for Cyberpunk 2077 og mye mer!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Logo for episoden designet av Magnus Tellefsen

Play