Rad Crew S13E19: Spill basert på film basert på spill + Battlegrounds

Av og til bidrar faktisk bugs til at spill blir mer moro. Dette er definitivt tilfellet med «Playerunknown’s Battlegrounds» i følge Are, som har brukt litt tid på det såkalte Early Access-spillet der du lander på et område uten våpen og må overleve mot mange andre spillere. Det er kaos, men det er akkurat sånn han liker det!

I ukas Topp 5 snakker vi om den sjeldneste enhjørningen, nemlig spill som er basert på filmer…som er basert på spill. Det stemmer, spill som ble gitt ut sammen med en film som i seg selv var en filmatisering av et spill. Bare én av dem er faktisk noe bra i det hele tatt, men det er et morsomt tema å diskutere.

Vi diskuterer også 2014-spillet «Alien Isolation» som Stian har hoppa inn i litt senere enn oss andre, pluss litt mer «Prey».

Vi har både gode og dårlige nyheter denne uka. IO Interactive sliter, og vi lurer litt på hva som vil skje med «Hitman»-serien. Og som om ikke det var nok denne uka: «Mass Effect» går også en uviss fremtid i møte.

Men en gladnyhet fikk vi også plass til: «Elite Dangerous» kommer på PS4, og vi diskuterer våre forhåpninger for spillet med tanke på VR-støtte og kraften i PS4 Pro. 

Til slutt, i anledning nasjonaldagen, deler lytterne sine favoritter blant norske spill. Det var moro å få en påminnelse om at «Oslo Børs» faktisk var en ganske populært Commodore-spill her til lands.


Til slutt deler lytterne med oss om de foretrekker å spille som skurk eller helt. Hva foretrekker du?

iTunes-link — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth.

Play