Rad Crew S12E18: Playstation VR og creepy spill-klovner

Playstation VR er ute i folks hender, og har etter sigende solgt veldig bra. I denne episoden av podcasten har vår egen Inger Lise fordypet seg i lanseringsspillene til headsettet, og er spesielt imponert av «Batman: Arkham VR».

For henne føltes det som en barndomsdrøm som ble oppfylt, og det må jo være verdt noe?

Det har vært ei begivenhetsrik uke, og vi setter også av mye tid til å snakke om Nintendos nye hybrid-konsoll, «Nintendo Switch». Traileren lover en konsoll som er det beste av to verdener, og vi syns det var vanskelig å ikke bli revet med.

Vi fortsetter også skrekk-temaet denne måneden med en Topp 5-liste over de skumleste klovnene i dataspill. Noen som husker den super-creepy kjøpesenterklovnen fra første «Dead Rising»? Da vet du hva du kan forvente deg.   

«Skylanders Imaginators» er også ute, og vi er i gang med å teste det. Anmeldelsen kommer snart her på PressFire innen kort tid, og vi deler noen førsteinntrykk i denne episoden.

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hva er den beste spillkompanjongen eller sidekicken noensinne? Tenk «Rush» fra Mega-Man eller andre spillvenner du aldri ville vært foruten.

00:00 Intro og Topp 5 klovner

23:30 Nyheter og Nintendo Switch

49:00 Playstation VR

1:30:00 Lytternes favoritt Skyrim-øyeblikk

iTunes-link — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen
Thomas Folgerø
Erlend Solberg
Thor Olav Iversen

Play