Rad Crew S11E14: Quantum Break og spill-rapping

Å lage egne rapsanger til spill er bare unntaksvis en god idé. Likevel fant vi ut at vi skulle tråle nettet for noen av de beste og verste rapsangene vi noensinne har hørt komme fra et dataspill, i ukens Topp 5-liste. Beklager på forhånd. Heldigvis avslutter vi med et bra et!

Vi var også heldige nok til å få snakke med Krister Karlsson, mannen bak det gjenopplivede Amiga-spillet 1993 som ble lansert på Steam forrige uke. Spillet ble reddet fra gamle, støvete floppydisker og nå er det endelig ute, 23 år senere.

Square Enix avslørte også flere detaljer om Final Fantasy XV forrige uke, og som den gjengen med weeaboos vi er kunne vi ikke la være å snakke om det.

Vi har spilt gjennom «Quantum Break» og finner vel egentlig ut at TV og spill ikke passer så godt sammen som utvikler Remedy håpet på. I tillegg har Marie vært på nerdetur til Japan og forteller om Hello Kitty-hotellrommet sitt i skremmende detalj.

På slutten av episoden spurte vi lytterne om deres favoritt-superheltspill, og tro det eller ei: Ikke alle sa Arkham Asylum.

iTunes-link — RSS-feed – Direkte nedlasting

Tidspunkter:

00:00 Spill-rapper

15:00 Nyheter

28:30 Intervju med skaperen bak spillet 1993

46:45 Quantum Break, Marie i Japan, FFXV-demo

1:00:24 Lytternes favoritt-superheltspill

 

Producer og programleder:

Jostein Hakestad

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

ABONNEMENT

RSS Feed / iTunes

 

Play