Rad Crew S11E12: Nintendo sine verste spill

Erik Fossum fra PressFire hjalp oss med å finne Nintendos verste spill EVER, pluss: vi snakker om Stardew Valley og muligheten for en ny Sony-konsoll allerede i år.

Nintendo er en utgiver som nærmest har blitt synonymt med kvalitet, og det er noe forbrukerne og fansen har blitt vant til. Det hadde likevel vært merkelig hvis de aldri tråkket feil. Derfor fikk vi med oss Erik Fossum fra PressFire for å snakke om det vi mener er de fem dårligste Nintendo-utgitte spillene noensinne, i ukens Topp 5-liste.

Klarer du å gjette noen av dem på forhånd? Det ene rimer på Schmii Schmusic.

20150915_035835_thumb
Skal du spiller SUMMER LESSON? Din creep.

Kommer Playstation til å gi ut en ny og oppdatert PS4? Mye tyder på det. Dette, pluss et mystisk bilde av det som angivelig (men sannsynligvis ikke) er en Nintendo NX-kontroller er uansett gøy å spekulere i. Og det gjør vi til de grader i ukens nyhetssegment.

Vi fikk også tid til å snakke om Day of the Tentacle-remasteren som Erik har spilt, og det vanvittig vanedannende Stardew Valley som er en av 2016 sine største snakkiser så langt. Are har også fullført hele Twilight Princess HD, og er mer glad i det spillet enn noensinne.

VR, ja eller nei?

Til slutt fikk vi høre fra lytterne, som vi spurte i forkant om hvilket VR-headset de skal kjøpe seg. Nå som prisene er kjent, og systemkravene er offentligjort går det faktisk an å begynne å gjøre seg opp en mening om hvilket av dem som virker mest appellerende. Vi fikk mange gode svar fra dere!

Musikk-klipp: Superman (Sega Genesis), Gun.Smoke (Capcom), Animal Crossing 1PM (Nintendo), The Little Mermaid (Capcom),

Tidspunkter:

  • 6:00 Topp 5 verste Nintendo-spill EVER
  • 32:00 Nyheter
  • 59:00 Spillprat: Stardew Valley, Day of the Tentacle m.m.
  • 1:28:40 Ukens spørsmål: hvilket VR-sett?

Det virker som Soundcloud har litt issues for øyeblikket, så her kan du trykket play på episoden:

Producer og programleder:

Jostein Hakestad

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

ABONNEMENT

RSS Feed / iTunes

 

Play