Rad Crew S10E14: Ikke det comebacket vi håpet på

Beginner’s Guide, Need for Speed, comebacks som feilet – hva mer kan en ønske seg?

 

Ukens episode av Rad Crew er Audun Rodem gjest for å snakke om det nye, tankevekkende spillet The Beginner’s Guide fra skaperen av kritikerroste The Stanley Parable. Han forteller om en personlig, tankefull og utleverende opplevelse, og mener alle som har drevet med noe kreativt vil finne tematikk som er interessant i dette spillet.

Betamodus

Are Ness Fløgstad og Stian Askeland har vært i betamodus og spilt henholdsvis Rainbow Six Siege og Need for Speed. Er disse spillene så lovende som de ser ut? Det viser seg at ett av dem kanskje ikke er det folk håper på.

Men først: Tony Hawk er tilbake, og reaksjonen som har kommet mot det spillet på nettet fikk oss til å tenke på andre spill som gjorde comeback på lignende måte. Dermed fikk vi inspirasjonen til ukens topp 5-liste over spillserier som prøvde å gjøre et comeback men endte opp med å signere sin egen dødsdom.

Helt til slutt spurte vi lytterne hva som er det beste spillet som kommer fra Steam Greenlight-prosessen, der brukerne kan stemme på spill som skal havne på Steam.

Her er ukens meny:

  • Topp 5 comebacks som feilet (00:06)
  • Spillnyheter (00:32)
  • The Beginner’s Guide, Rainbow Six-beta og Need for Speed-beta (1:01)
  • Steam Greenlight-spill, er de noe tess? Lytterne svarer (1:36)

Tunes fra OCRemix.org

OC ReMix #3090: Sonic the Hedgehog ‘Ocean View’ 

OC ReMix #609: Chrono Trigger ‘Dream of Zeal’

Executive Producers:

Eirik Haver
Christian Langeland
Ole Jørgen Øverby
Thomas Folgerø
Mikkel Andreas Granrud
Harald B Danielsen

ABONNEMENT

RSS Feed / iTunes

 

Play