Rad Crew S08E03: Never had a friend like me

Ida er tilbake fra ferie og røper at hun spiller gjennom alle Metal Gear Solid-spillene i kronologisk rekkefølge, ikke rekkefølgen de er utgitt. Derfor har hun strevet seg gjennom Metal Gear Solid på 3DS, tross Jostein sine advarsler om å styre unna. Jostein på sin side har spilt Last of Us: Left Behind på PS4 og syns det er et bra tillegg som byr på noe litt annerledes enn resten av det populære spillet fra i fjor.

Vi minnes spilleren Robin Williams

Vi er midt i Gamescom og vår egen Are Ness Fløgstad er faktisk på stedet for å absorbere absolutt alt som skjer der. Mer om det når han er tilbake, neste uke! I mens sitter resten av oss her hjemme for å minnes Robin Williams, som ikke bare var en fantastisk komiker og skuespiller men også en ivrig gamer. Hans tragiske bortgang er noe som gikk inn på oss, og han var den beste ambassadøren for gaming som hobbyen noensinne kunne håpet å få. Derfor har vi laget en Topp 5-liste over noen av hans favoritt-spill som han har snakket om i ulike interjvuer og i Reddit-tråder. Noen av dem vil kanskje overraske deg?

Liker du Broforce? Stian har spilt Expendabros som er en slags gratisversjon av Broforce, basert på filmen Expendables 3. Det må jo være en perfekt match!

Til slutt spurte vi dere lyttere om dere hadde noen meninger om plattform-eksklusivitet. Det hadde dere, og det kom virkelig frem et bredt spekter av meninger om dette alltid kontroversielle emnet.

med: Ida Joynt, Stian Askeland, Jostein Hakestad

8:10-27:12 Fem av Robin Williams sine favorittspill
27:12-42:39 Nyheter
46:26-1:04:48 Last of Us: Left Behind, Ida spiller Metal Gear Solid-spillene i kronologisk rekkefølge
1:08:52-slutt Lytterne forteller hva de synes om plattform-eksklusivitet. Er det alltid en dårlig ting eller finnes det fordeler?

RSS Feed  / iTunes

Pauseklipp:

Hook (John Williams)
Labyrinth Zone Jazz Remix
Slutt:  Zora’s Domain (Hyrule Symphony)

Play