Rad Crew Episode 157: Tre år med Rad Crew

Rad Crew feirer 3 år som bare vi kan: med 2 og en halv time spillprat, ubrukelige faktoider fra popkulturens verden og jammen fikk vi ikke plass til en gjest også!

Eirik Suhrke (Foto: Eirik Suhrke)

Inger Lise har spilt The Wold Among Us og forteller om Telltale sitt nyeste spill, mens Are utforsker sin indre astronaut i Kerbal Space Program. Stian på sin side ble lurt med inn i Rust av tvilsomme personer og Jostein forviller seg i en japansk ungdomsskole i skrekkspillet med det pussige navnet «Corpse Party»

Sykt sweet.

Men først; en topp 5-liste over de øyeblikkene som har definert og formet Rad Crew de siste 3 årene, etterfulgt av en solid dose nyheter fra Are Ness Fløgstad. Vi går King.com sin varemerke-trolling etter i sømmene, og kommer med noen sannhetsbomber til folk som syns Nintendo bør publisere spillene sine på iOS.

Tilgjengelig på iTunes / Direkte Download / RSS-FEED Soundcloud / Stitcher

Vi var heldige nok til å få et snaut kvarter med komponist Eirik Suhrke som forteller om sine metoder og inspirasjoner som spillkomponist på spill som Spelunky, Ridiculous Fishing og Hotline: Miami. I tillegg spiller vi to klipp fra hans nyeste album GAME MUSIC 3:  «Boogie Tennis -menu/game/results»  og «Blake searches».

Hør og kjøp musikken til Eirik Suhrke på Strotch.net!

00:00-25:16  Topp 5 Rad Crew-øyeblikk
25:16-58.30  Nyheter
1:01:00-1:14:16 Intervju med Eirik Suhrke, komponist bak Spelunky og Ridiculous Fishing
1:15:22-2:08:10 Spillrunde: The Wolf Among Us, Kerbal Space Program, Rust, Broken Age, Corpse Party
2:10:00-Slutt  Fra Fortiden: Mortal Kombat: The Live Tour.  Pluss! Lytter-feedback.  Avslutning.

Andre pauseklipp:  Halo Combat Evolved, Duck Tales Moon av hypotc, Charizard av A-1, og Space Jam/Epic Sax Guy Mashup.

Play