Are you keeping up with Rad Crew? Her er i hvertfall en helt fersk episode der vi snakker Wolfenstein, Watchdogs og et par andre ting som begynner på “W”.

Men først starter episoden med noen av Ketil Espenæs sine catchy musikkfavoritter på NES fra utvikleren Sunsoft, før vi så snakker om de største nyhetene denne uken.

Selve hoveddelen av episoden består dog av Ares førsteinntrykk fra Ubisofts etterlengtede cyber-epos Watch_Dogs som endelig er ute på alle maskiner som kan krype og gå. Imens har Jostein fordypet seg i Wolfenstein sin alternative versjon av hva som skjedde etter andre verdenskrig. Bare B.J. Blazkowicz kan redde verden fra fremtids-nazistene og det viser seg at spillet er et av årets største og beste overraskelser så langt, i hvertfall i følge oss!

Til slutt spurte vi lytterne om de har begått noen flauser relatert til spillkonsoller eller PC-maskinvare og gjett om de hadde. Hør episoden for å finne ut av noen av Rad Crews -og lytternes- sine største tabber, enten det er hodetelefoner som sitter på feil vei eller feil spenning inn i PCens strømforsyning.

5:40-16:17 Topp 5 NES-musik fra Sunsoft

16:17-23:30 Nyheter (bl.a. Facebook-Oculus i retten, World of Warcraft-filmen)

34:51-1:06:00 Watch Dogs-førsteinntrykk + Wolfenstein

1:06:40- Slutt:  Lytternes flaueste maskinvare/konsoll-tabber

RSS/iTunes/Facebook/Twitter

 

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler