Rad Crew 17-07-2014: Kjendis-cameoer til besvær

Etter en ukes sommerferie er spillpodkasten Rad Crew tilbake, og Are, Aleks, Stian og Jostein har spilt en masse spill! En snau time av dette 2 timer lange showet dedikeres til spilldiskusjon: Jostein har spilt den japanske visuelle romanen Danganronpa: Trigger Happy Havoc – et spill som er midt i blinken for Phoenix Wright-fans og andre som liker eventyrspill.

Topp 5-listen ingen har spurt om

Men før spilldiskusjonen! Vi ser på de mest bisarre kjendisrollene i spillhistorien. Hva gjør Aerosmith i dette lyspistol-spillet?

AND I DON’T WANNA MISS A THIIIING

Den afrikanske settingen gjør at Sniper Elite 3 skiller seg ut fra konkurransen når det gjelder 2.verdenskrig-spill, men er det verdt kjøpet? Og hvor vanlig var det egentlig å skyte folk i testiklene på den tida? Stian forteller alt! Are på sin side føyer seg inn i rekken av folk som anbefaler fake-retro-spillet Shovel Knight på det høyeste. Måten spillet blander elementer fra NES-klassikerne. Castlevania og Duck Tales falt i smak for ganske mange der ute, og Are er ikke noe unntak.

Aleksander har vært på London Film & Comic Con og fant ut at det også var en betydelig gaming-seksjon på den gigantiske messa.  Plants vs Zombies: Garden Warfare blir også omtalt. Ingen kan beskylde oss i Rad Crew for å ha grønne hender men kanskje vi klarer oss ganske greit i dette spillet allikevel? Det er i alle fall et veldig sjarmerende skytespill.

Shovel Knight er populært!

Til sist hører vi fra våre lyttere som har fortalt oss hva deres ffavorittspill i 2014 så langt er – og en av dere der ute vant The Legend of Grimrock fra gog.com! Hør episoden for å finne ut om det var deg!

 

07:00-30:00 Topp 5 rareste kjendis-roller i spill

30:00-47:00 Nyheter (Nytt spill fra Gearbox- Battleborn!)

50:00-1:00:00  Danganronpa: Trigger Happy Havoc

1:00:00-1:10:00 Sniper elite 3

1:10:00-1:42:00 Shovel Knight og Super Time Force samt Aleks sin tur til London Film & Comic con

1:45:00-slutt:  Hva er lytternes favorittspill så langt i 2014? Pluss: en heldig lytter vinner The Legend of Grimrock fra Gog.com

Play