Rad Crew 151: Super Rad Crew 3D World

Rad Crew Episode 151 handler om Mario og PS4!

Wii U begynner så smått å bli oppdaget av flere og flere og dermed har vi laget en Topp 5 over spill i Nintendo sin Virtual Console-tjeneste på konsollen du definitivt må skaffe deg. Jostein og Are har brukt PS4 i noen dager, og har mange ting å si om Resogun, Assassin’s Creed 4, Battlefield 4 og…Flower?
I tillegg har Jostein spilt Super Mario 3D World og merker hvor mye kjærlighet som er lagt ned i det spillet. Nintendo maner frem alt det beste fra Marios fortid og har laget et av de beste spillene i serien noensinne. Og kan det stemme at Super Mario 3D World faktisk ser bedre ut enn noe annet spill i år?  Vi mener det.
Avslutningsvis ser vi litt på kommentarfeltet fra forrige episode og snakker litt om Jeff Goldblums meritter.
med: Jostein Hakestad, Are Ness Fløgstad, Inger Lise W. James

 

Innhold

01:00-30:00 Topp 5 beste spill på Wii U Virtual console
31:00-59:00 Playstation 4 (AC4, BF4, Resogun og selve OSet)
59:00-1:18:00 Super Mario 3D World
1:19:-1:45 Avslutning inkludert kommentarer fra lytterne

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Pausesnutter:  Super Mario Galaxy 2,  Contra III, Final Fantasy VIII (Martial Law og The Man with the Machine Gun)

Play