Rad Crew 15-05-2014: De beste filmene basert på spill

Rad Crew er selvsagt tilbake denne uken også, og med oss har vi Jens Erik Vaaler, veteran av mange podkaster, samt skribent og anmelder hos Gamer.no. Med tanke på Xbox Live sine film og TV-satsinger på bl.a. Halo med produsent og regissør Ridley Scott bestemte vi oss for å se på hva filmanmelderne mener er de 5 beste filmene basert på spill. Vi gikk til en kjent aggregat-side for å se hvilke 5 filmer som hadde best score, og det er basisen for ukens Topp 5. Men er noen av disse filmene egentlig bra?

Jens Erik har spilt golf i Mushroom Kingdom i det nyeste Mario Golf-spillet på 3DS og forteller også om Broken Sword 5, det etterlengtede “kickstartede” kapittelet i den populære serien fra Revolution Games.

Til slutt spurte vi lytterne i vårt nye sluttsegment: Hva kunne Nintendo gjort annerledes med Wii U? Mye har vært sagt om Nintendo sine problemer med å få Wii U til å selge – og Rad Crew-lytterne deler sine teorier om hva som har gått galt, og ikke minst: hva som kunne blitt gjort bedre fra Nintendo sin side.

 

6:30-32:30 Topp 5 Filmer basert på spill, i følge nettets filmanmeldere.
32:30-50:12 Nyheter
54:30-1:17:30-Spillprat: Mario Golf på 3DS, og Broken Sword 5
1:18:17-slutt: Vi spør lytterne: hva burde Nintendo ha gjort annerledes med WiiU?

Pauseklipp i rekkefølge: Lemmings, Axelay, Starfox, Sonic The Hedgehog Springyard Zone Rap Beat,  Marvel vs Capcom 3

Tilgjengelig på iTunes RSS-FEED Soundcloud / Stitcher

Play