Det er endelig E3 igjen, og i Rad Crew liker vi å suge til oss alt som skjer av nyheter, annonseringer, overraskelser og flauser – for så å snakke om dem med dere der ute. I denne ekstra lange E3-episoden av podkasten vår tar vi først for oss de 5 største overraskelsene, inkludert comebacket til ett av eventyrspillsjangerens største klassikere. Og så gyver vi løs på alle pressekonferansene, alle de største nyhetene og alle spillene.

2557704-wiiu_splatoon_scrn01_e3

Splatoon fra Nintendo ser spennende ut og minner oss litt om Portal 2.

EA og Ubisoft holdt tradisjonen tro sine egne konferanser og disse snakker vi om etter den første pausen. Alt traff ikke like bra her men de hadde i det minste begge noen interessante nyheter og viste frem noen gøyale spill. Battlefield Hardline får oss til å undre på hvorfor det ikke lages flere politi-og-røver-spill. Microsoft, Sony og Nintendo snakker vi om i det tredje segmentet og det var på disse presentasjonene det tyngste skytset ble avfyrt.

Microsoft er et selskap som er sultent på å vise at det kan levere mange varierte og forskjellige spillopplevelser, men klarer de å snu den litt negative opinionen fra i fjor?  Sony fortalte blant annet om Uncharted 4, indiespill og sin nye TV-boks, mens Nintendo viste frem det flunkende nye Zelda som skal bli et spill som foregår i en åpen verden. Felles for hele messa er kanskje den store variasjonen i sjangere og typer spill – større variasjon enn på veldig lenge. Bli med oss på denne nesten 3 timers lange reisen gjennom de store og små nyhetene (per onsdag kveld 11.juni)  som har kommet ut av spillfesten i Los Angeles.

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen vår, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler