Rad Crew S22E26: Fremtidens spillgrafikk er her (The Matrix Awakens)

Det er plenty med lekre spill der ute, men drømmen om et 100 % fotorealistisk spill er noe som spillskapere har jakta etter lenge. En kan jo alltid spørre seg om det er et verdig mål i seg selv, men det er alltid fascinerende å følge med på utviklingen. Siste nytt på den fronten er «The Matrix Awakens», en tech demo på Xbox Series og PS5.

Det er imponerende saker, og vi går gjennom den i dybden i ukas episode av Rad Crew. Hvis du liker å zoome inn på random gatelykter for å se hvor detaljerte de er, så har vi spillet for deg! OK, det er ikke et spill som sådan, men vi anbefaler alle å sjekke det ut.

I tillegg snakker vi videre om det fantastiske «Halo Infinite», som fremdeles fortsetter å levere. Vi kommer også innom enda en skandale i Activision Blizzard, denne gangen om spilltestere i det legendariske studioet Raven som nå om dagen står for utviklingen av «Call of Duty Warzone».

Mens vi var i «Matrix»-hjørnet tok vi oss også tid til å snakke om fem spill inspirert nettopp av den filmen. Der er selvsagt «Max Payne» selvskreven, men er du enig eller uenig i resten? Hør episoden for å finne ut.

Vi går også gjennom alle nyhetene og annonseringene fra «The Game Awards», som egentlig er blitt nesten som det nye E3 når det gjelder nyhetsrelevans.

Dette er siste episode for 2021, men vi har mye annet snadder å høre på i feedene våre hvis dere vil ha mer av Rad Crew. Vi sees i 2022!

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play