Rad Crew GOTY: Våre favorittspill fra 2021

Spør ikke hvem klokkene ringer for – de ringer for deg, og de signaliserer at det er tid for Rad Crew sin GOTY-episode der vi kårer årets beste spill, eller i det minste våre favorittspill.

Med tanke på at det har vært litt spilltørke i år synes jeg vi kom frem til en veldig variert og flott liste med kongetitler. IKKE les videre hvis du ikke vil spoiles på hva som vant.

 

Her er vinnerne:

Litt om de fem beste: «Halo Infinite» snubler litt på historiebiten, men gjør opp for det med fantastisk gameplay som kanskje er det beste i serien. «Hitman III» er det mest raffinerte i serien, og inneholder dessuten alle brettene fra de to første spillene!

«Forza Horizon 5» er det komplette bilspillet, hverken mer eller mindre. Hvem som helst kan plukke det opp og ha det gøy i timesvis. Og tiden, den flyr som bare pokker når du utforsker Mexico i «Forza Horizon 5».

«The Forgotten City» startet kanskje som en mod til «Skyrim», men det er et fengslende mysterium presentert på «Groundhog Day»-måten som vi ikke kunne legge fra oss før det var over.

Etter mye diskusjon kom vi dog frem til at det intergalaktiske rom-eventyret «Guardians of the Galaxy» måtte stikke av med nummer én. Det oser av sjarm, med velskrevede karakterer, nydelig grafikk, og et imponerende soundtrack.

Det gjør ikke noe nytt, men at spillet er en litt gammeldags opplevelse uten masse mikrotransaksjoner eller «service»-greier taler kun i spillets favør nå i 2021. Det er en throwback som det virkelig gnistrer av.

Hva var dine favoritter?

Øvrige nominasjoner var:

«F1 2021», «Super Mario 3D World Bowser’s Fury», «Final Fantasy VII Remake Episode INTERmission», «Life is Strange: True Colors», «Deathloop, Resident Evil Village», «Chicory», «New Pokémon Snap», «It Takes Two», «Metroid Dread».

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play