Rad Crew S22E07: PC-nostalgi og California vs Blizzard

Vi liker å lage show som er litt mer på den koselige siden, men akkurat denne uken måtte vi bruke litt tid på søksmålet mot Activision Blizzard og hvordan det dessverre er et symptom på et enda større problem.

Riot Games og Ubisoft er to spillfirma der ansatte har krevd en opprydding i dårlige arbeidsforhold som inkluderer seksuell trakassering, men anklagene som arbeidstilsynet i California kommer med mot Activision Blizzard er virkelig dyster lesning.

Det er tydelig at arbeidskultur av dette slaget er noe som gjelder flere studio og utgivere i flere land, og vi snakker om hva som står i det nye søksmålet i denne episoden. La oss håpe dette er begynnelsen på slutten for denne typen arbeidsvilkår. Det kan ikke fortsette sånn.

Et annet viktig, og litt mer positivt tema er spillkonservering. Nylig hadde vi en Windows 98-stream der vi installerte det gamle operativsystemet og hadde det litt gøy med eldre programmer og CD-ROM-er, og det åpnet for en diskusjon rundt konservering og hva som skjer når programmer og spill ikke lenger støttes.

I tillegg har vi en Topp 5-liste over de beste spillsverdene i anledning rebooten av «He Man» på Netflix.

INVITASJON: ER DU PREMIUM-BACKER ELLER PATREON-MEDLEM?

Hvis du er backer av Rad Crew er du herved invitert til et eksklusivt liveshow med oss, Level Up Norge og Spelledåsene den 18. august. Stedet er flunkende nye ELDORADO ESPORT i Oslo!
Dette er også en unik mulighet til å se lokalene til Eldorado, som er helt fantastiske – trust us!
SLIK FÅR DU BILLETT
Email oss på email@radcrew.net med «Eldorado» i subjectet. Send fra den samme e-posten som du er registrert på Premiumsiden eller Patreon med! Antall billetter er begrenset så det er førstemann til mølla som gjelder.
Dørene åpner 17:00 og showene begynner kl 1745, med litt forbehold!
Hvis du ikke er premium eller Patreon-medlem, kan du signe opp på patreon.com/radcrewpodcast!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play