Rad Crew S22E06: Skyward Sword, Steam Deck, og håndholdte konsollflopper

 «The Legend of Zelda: Skyward Sword» er litt mer kontroversielt enn «Zelda» pleier å være, mye på grunn av det som i 2011 var en ny styremåte for serien: Nemlig Wii Motion Plus-kontrolleren.

Nå er spillet ute på Nintendo Switch, og det er flere endringer her enn bare HD-oppløsning. Vi går gjennom alt i ukas episode, og vurderer om spillet er verdt et gjensyn nå ti år senere. Hva syns du selv? Skriv gjerne hva du mener i kommentarfeltet nederst.

 

 

Pluss: Det store samtaleemnet forrige uke var Valve sin «Steam Deck», en ny bærbar PC utformet som en konsoll, som skal kunne spille mye av det du allerede kan spille på PC-en din. Bare på do. Vi fortsetter vår tradisjonsrike dekning av spill du kan spille på do i denne episoden.

 

Apropos håndholdte maskiner: I ukens Topp 5-liste tar vi for oss noen av de mest høyprofilerte floppene, de som har prøvd og feilet i konkurranse med gigantene fra Nintendo. Til og med Sony klarte ikke ta Game Boy og DS. 

 

Nyt ukas show, så ser vi dere til uka.

INVITASJON: ER DU PREMIUM-BACKER ELLER PATREON-MEDLEM?

Hvis du er backer av Rad Crew er du herved invitert til et eksklusivt liveshow med oss, Level Up Norge og Spelledåsene den 18. august. Stedet er flunkende nye ELDORADO ESPORT i Oslo!
Dette er også en unik mulighet til å se lokalene til Eldorado, som er helt fantastiske – trust us!
SLIK FÅR DU BILLETT
Email oss på email@radcrew.net med «Eldorado» i subjectet. Send fra den samme e-posten som du er registrert på Premiumsiden eller Patreon med! Antall billetter er begrenset så det er førstemann til mølla som gjelder.
Dørene åpner 17:00 og showene begynner kl 1745, med litt forbehold!
Hvis du ikke er premium eller Patreon-medlem, kan du signe opp på patreon.com/radcrewpodcast!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play