Rad Crew S21E21: E3-spekulasjon, Miitopia og MANEATER

Vi titter inn i krystallkula i ukas episode av Rad Crew for å spå hva vi tror kommer til å bli annonsert i de ulike E3-relaterte presentasjonene til Nintendo, Microsoft, og andre. En av tingene vi er veldig spent på å se mer av er den mye omtalte, men ikke annonserte, «Switch Pro».

Endelig en litt kraftigere versjon av Nintendos konsoll som gjør at spill ser OK ut på moderne 4K-TVer! Men så er spørsmålet? Blir den mulig å få tak i, eller blir det PS5 / Series X-situasjon? Vi frykter så klart at chipmangelen vil gjelde også Nintendo.

Uansett, det var gøy å spekulere om hva vi tror kommer av nyheter de de neste par ukene. I tillegg har to av oss spilt hai-simulatoren «Maneater» og vi syns vel i grunn den er mer enn verdt å sjekke ut på Gamepass-tjenesten til Microsoft. Det har humor, det har action, det har turister som løper for livet – hva mer ønsker du deg?

Pluss: Vi snakker Mechwarrior 5, og det ekstremt rare og ganske søte RPG-et «Miitopia» som er verdt å sjekke ut hvis du vil ha et familievennlig rollespill som bruker Mii-figurene på ganske kreative og overraskende måter.

Nyt showet så snakkes vi neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play