Rad Crew S21E20: De største E3-overraskelsene gjennom tidene

E3 er julaften og bursdag samtidig for oss som er interessert i spill, og selv om messas relevans ikke er så stor som den pleide å være er det fremdeles nesten garantert å komme flere spennende overraskelser selv på årets koronavennlige digitale messe.
I ukas episode går vi tilbake i tid og finner frem noen av de største overraskelsene E3 har bydd på gjennom tidene. Noen av dem er positive, andre kanskje ikke fullt så positive i etterkant – men like fullt sjokkerende.

Men vi har såklart en nyhetsrunde også, der vi snakker om THQ Nordic sin gjenoppliving av det gamle studioet Free Radical som blant annet er kjent for «Timesplitters»-spillene. Hvis THQ Nordic var en RPG-klasse så hadde det vært necromancer, eller hva?

Vi prater også litt om CRPGer – med utgangspunkt i «Wasteland 3» – og hva som gjør at noen moderne spill i den sjangeren fungerer, mens andre er litt vanskeligere å komme inn i. Igjen må vi trekke frem «Baldur’s Gate 3» som virker ekstremt lovende.

Kos dere med 2 timers-episode, så er vi tilbake neste uke!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad

Play