Rad Crew S21E01: Nytt år og Yakuza: Like a Dragon

«Yakuza»-serien har blitt en av Segas beste satsinger de siste 20 årene, og en av hjørnesteinene i virksomheten deres etter at de slutta å lage egen maskinvare. Og med god grunn, spillene er helt sjef – og det nyeste er et av de beste hittil.

Men kan jeg hoppe rett inn i det syvende(?) spillet, spør du deg selv kanskje. Svaret er et utvetydig «JA», og du kan høre på ukas episode hvorfor. I tillegg til å være en slags myk reboot, har spillet snudd opp ned på alle kjernemekanikkene sine på en herlig måte. Det er mer som et urbant «Dragon Quest» denne gangen, og JRPG-innflytelsen er sterk hele veien.

 

I tillegg snakker vi om ukas nyheter, selv om det har vært litt tørke på spillnyhetsfronten – og tar for oss hvilke andre ting vi har spilt i romjulen. For min egen del er det ikke rent lite: Min Xbox Series X har nesten ikke vært skrudd av mens jeg har utforsket alt det vidunderlige som er å oppdage på Gamepass-tjenesten.

Nyt showet, så snakkes vi med en GOTY-episode neste uke, folkens!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui

Play