Rad Crew GOTY 2020: Våre favorittspill fra året som gikk

Tiden er inne, nok en gang, for å kåre Rad Crew-redaksjonen sine favoritter fra 2020. Det er ikke en definitiv fasit-liste, det er ikke en bibel du trenger følge slavisk, det er bare det vi likte best! Hør episoden og se om du er enig. Nå, la oss begynne:

ÅRETS BESTE SPILL

«FINAL FANTASY VII REMAKE»

Jaggu klarte ikke Square Enix å gjøre det umulig. De har laget «Final Fantasy VII» på ny, på en måte – og på uventede måter. Og det er bedre enn noensinne.

Modernisert og nydelig combat som ellers ville vært stjerna i hvilket som helst annet spill er bare en av mange tingene som skinner i dette materia-fylte «Buster-sverdet» av et spill.

Gjensynet med kjente og kjære karakterer, en fantastisk realisering av byen Midgard og noen virkelig smarte nye vrier i historien er alle grunner til å sjekke ut dette mesterverket av et rollespill.

DELT ANDREPLASS

«THE LAST OF US PART II»

Hevnhistorier er ikke noe nytt i gaming, ei heller er postapokalyptiske settinger. Men «The Last of Us Part II» er et modent spill som håndterer voksne tema på en voksen måte – tenk det!

Det er ikke bare en teknisk juvel: Det er et spill som er forberedt på å stikke oss dypt i hjertet i det ene øyeblikket for i neste å få oss til å dypt empatisere med rollefigurer man trodde man hatet.

«ANIMAL CROSSING: NEW HORIZONS»

Vi repeterer her det vi sier i episoden: Vi tror dette spillet hadde blitt nesten like populært selv uten pandemien tungt hengende over oss.  Det er et ultra-koselig, morsomt spill om å bo på ei øy der du kan chille med dyrevennene dine. Det er intenst koselig. Hva mer vil du ha?

Og når det er sagt: Da pandemien først var her, var «Animal Crossing» en uvurderlig opplevelse.

FLERE SPILL VI ANBEFALER

Dette er andre spill som var med i diskusjonen, som vi i redaksjonen helhjertet anbefaler. Sett i gang nå så kanskje du rekker alle før 2022!

«Ori and the Will of Wisps»

«Half Life Alyx»

«Ghost of Tsushima»

«Doom Eternal»

«Assassin’s Creed Valhalla»

«Tell Me Why»

«Microsoft Flight Simulator»

«Kentucky Route Zero»

«Yakuza: Like A Dragon»

«Watch Dogs Legion»

«Cyberpunk 2077»

«Streets of Rage 4»

Stay safe! Vi snakkes neste uke.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui

Play