Som et siste hurra til Playstation 4-eksklusiver er «Ghost of Tsushima» en vellykket avskjed.

Det byr på Akira Kurosawa-inspirert samurai-action, og er et selvsikkert og stilfullt åpen-verden-spill som kanskje ikke er veldig innovativt på selve spilldesignet, men er en nydelig fortalt historie.

Som den unge samuraien i hovedrollen må du gjenerobre hjemstedet ditt, øya Tsushima, fra den invaderende mongolske hæren.

Storyen er faktisk inspirert av ekte hendelser fra 1200-tallet! Jeg har runda spillet og forteller i minst 20 minutter (begynner 47:20 uti episoden) om mine opplevelser med denne siste prestisjetittelen til Playstation 4. Hvor bra er det? Hør episoden for å finne ut!

Are på sin side har rundet «Deadly Premonition 2» og finner dessverre mye på å peke på som ikke stemmer. Den tekniske ytelsen er for dårlig, og spillet virker litt dårlig skrudd sammen på flere nivå. Han legger ut om hvorfor han har trøbbel med spillet i ukas episode.

Yngvil har catcha opp på en rekke titler, blant annet har hun fått platinum-trofeet i «Dragon Quest Builders 2», noe som fikk meg til å ville plukke det opp igjen.

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play

Om forfatter

Avatar

Jostein Hakestad startet podcastnettverket Rad Crew i 2011. Han skriver også for PressFire.no.

Relaterte artikler