Rad Crew S20E02: Spill basert på TV-serier, mer Last of Us 2, og spillmiljøet trenger en opprydding

Vi dekker veldig mange tema på i underkant av to timer i ukas episode, deriblant historiene om folk som står frem og snakker om dårlig oppførsel, trakassering og verre i ulike spillmiljø. Pluss en klassisk dose Rad Crew-idioti, såklart!

EA viste frem både et nytt «Star Wars»-spill og et nytt «Skate», men tross at vi er litt mette på «Star Wars» så var det kanskje dette som fanga oppmerksomheten vår aller mest. Jeg er i alle fall superfan av de klassiske «X-Wing»-spillene, så dette ser jeg frem til. Vi snakker om det i ukas episode!

Det blir ikke mer «Rad Crew» enn ukas Topp 5-liste hvor vi tar for oss spill basert på TV-serier, de fleste av veldig variabel kvalitet. Noen som musker det forferdelige «Lost»-spillet på PS3 og Xbox 360? Gud bedre det var begredelige greier – men enkle 1000 gamerscore i det minste!

Are omtalte «The Last of Us 2» for et par uker siden, men nå som vi andre har spilt det er vi også supergira på å diskutere det – spoilerfritt – i ukas episode. Det får oss også over på en diskusjon om metacritic sitt brukerscore-system, og hvordan det blir brukt til å protestere på ting man ikke liker i stedenfor å anbefale/ikke anbefale produkter.

Pluss, et litt vanskelig tema, men vi prøver å dekke det: Det virker som tiden var overmoden for en opprydding i dårlig oppførsel, seksuell trakassering og enda verre i spillmiljøet, da mange har stått frem med sine historier den siste uken. Ikke bare i gamingmiljøet men også i pro wrestling, og standupkomedie. Det er en vanskelig ting å snakke om, og endelig vanskeligere ting å stå frem med, men vi håper det på andre siden av dette kan bli tryggere å være gamer, streamer, utvikler, eller hva som helst.

Rad Crew er tilbake 16. juli med en ny episode! God sommer! 

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Erlend Hettervik, Glenn Abrahamsen, Håkon Kvernstrøm, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Torbjørn Talseth, Kristin, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl

Play