Rad Crew S17E22: De verste E3-showene noensinne og A Plague Tale

«A Plague Tale: Innocence» er tydelig inspirert av spill som «The Last of Us» og prøver helt klart å gjenskape den typen opplevelse som Sony har blitt kjent for de siste årene. Det er delvis vellykket, men de bommer også på en del, og vi går gjennom litt hva vi synes om spillet i ukas episode.

Spillet er langt fra dårlig, men det har veldig store ambisjoner om å få oss til å føle noe. Verken Yngvil eller meg har egentlig blitt så følelsesmessig engasjert i spillet, og noen av scenene bomma egentlig litt på hva vi tror utviklerne prøvde å oppnå. Men hør episoden for å finne ut hva vi likte og hva vi kanskje ikke likte så mye! 

Pluss: E3 er rett rundt hjørnet, og vi går gjennom noen av de aller verste E3-pressekonferansene i historien til messa. Og det er mye å velge mellom! Egentlig savner vi litt den mindre proffe, mindre innøvde versjonen av E3 som nå hører fortiden til, og det var jo veldig gøy å gjøre dette tilbakeblikket på noen av de morsomste, og verste øyeblikkene i E3-historien.

I nyhetene snakker vi om E3-lekkasjer og mye mer snacks, men vi gir også våre egne E3-spådommer som garantert bommer med god margin. Men det er litt av moroa!   

Snakkes i neste ukes episode, som blir send direkte fra Twitch-kanalen til Rad Crew, kl 19 på tirsdag den 11.juni. Bli med og ring inn fra Discorden vår og del din mening om årets E3!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Henning Wold, Erik M Ingstad, Bjarte Rossehaug, Kim Mygland, Stian Mæland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen

Play