Ukens topp 5: Spill vi ser frem til i 2012

Inger Lise og Jostein har satt sammen en liste over spill dere bør se frem til i dette nye året. Hør oss snakke mer om listen på denne ukens kommende episode av Rad Crew-podcasten!

5. Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw er det nye spillet fra Suda 51 så forvent deg ren og skjær galskap. Tre inn i rollen som en high school cheerleader, og kutt zombier opp i småbiter.

4. The Last Guardian

http://www.youtube.com/watch?v=EHzHoMT5eRg

Hva skjer med The Last Guardian? Uansett er det naturlig å tro at spillet enten kommer i 2012, eller ikke kommer i det hele tatt. Sannsynligvis det første. Team ICO sin «track record» er så bra at dette kan umulig bli et dårlig spill….håper vi.

3. Det neste Assassins Creed-spillet (3?)

Hva enn tittelen blir er vi spent på å se hva som skjer videre i denne serien. Og vi håper at de klarer å gjøre noe nytt og innovativt siden Revelations var litt mer av det samme og formelen trenger et lite vitamintilskudd.

2. Mass Effect 3

Tross at Bioware tilsynelatende fokuserer mer på action enn noensinne er vi mega-interesserte i å se hvordan denne historien slutter. Og om Kelly Chambers fremdeles er på Normandy.

1. Diablo 3

Millioner, milliarder (?) av timer investert i Diablo 2 og allikevel er verden klar for mer.  Mye mer.  Årets action-RPG.