Topp 5 politikere fra spillverdenen

Valget i USA er over, og det utgjør mitt tynne påskudd for å lage denne lista. Sjekk ut episode 99 førstkommende onsdag for å høre oss diskutere disse mektige personene.

 

5. Tortimer, «borgermester» (Animal Crossing)

Ja det stemmer, «borgermester». Vi vet jo alle hvem som egentlig styrer Animal Crossing *kremt kremt Tom Nook kremt kremt* men Tortimer gir landsbyen en fasade av legitimitet og et vennlig ansikt. Men at han er korrupt? La oss bare si at i Animal Crossing har ingen rene hender. (Bilde -Nintendo.)

4. Michael Wilson, President of the United States (Metal Wolf Chaos)

POTUS tar saken i egne hender. I en mech-drakt. Dette Xbox-spillet fra 2004 er en av de mest bisarre spillproduktene på hele konsollen og kanskje noensinne. Og det sprøeste av alt – det kom aldri ut i USA! Forestill deg Obama ta på seg en svær exo-drakt for å sparke terrorist-rumpe. Vent – det hadde jo vært awesome. (Bilde- From Software.)

3. Elaine Marley, Guvernør på Melee Island (Monkey Island-serien)

En tøff dame som har kontroll på livet sitt. Hun tar ikke shit fra Zombie-pirater, og får Guybrush Threepwood ut av alle de idiotiske situasjonene han havner oppi. Også er hun guvernør. Og ganske foxy. Hun er riktignok den eneste kandidaten som stilte til valg på Melee Island, men la oss ikke fokusere på detaljer.  (Bilde- et fantastisk stykke fanart fra SCUMMBar.com)

2. Normal-Hitler/Trollmann-Hitler/Mecha-Hitler (Wolfenstein 3D)

Da BJ Blaczkowicz endelig kom frem til hjertet av ondskapen i Wolfenstein ble han møtt av Hitlers mange former. Først tok Hitler formen av en trollmann som teleporterer seg rundt i rommet og skyter magi, så dukket han opp i en gigantisk mech-drakt, og til slutt måtte vår helt slå ham mano-a-mano. Historiebøkene utelot noen detaljer her som jeg føler er vesentlige! Hitlers siste ord:  «Eva…auf wiedersehen.»  (Bilde – iD Software)

1. Mike Haggar, borgermester av Metro City (Final Fight)

Den mest badass av alle spillpolitikere. Hvilke andre borgermestere tar loven i egne hender for å redde dattera si? Hvilke andre borgermestere kan suplexe hundrevis av gjengmedlemmer uten å svette? Hvilke andre borgermestere kan smashe opp en personbil med bare nevene? INGEN. (Bilde – Capcom)