Topp 5 grunner til at Skyrim blir bedre enn Oblivion

Oblivion var et spill mange elsket –  men det var som vi har nevnt på podcasten før – full av feil, bugs, merkelig AI-oppførsel samt utrolig stygge animasjoner og ansikter. Derfor er vi sikre på at Bethesda kommer til å slå Oblivion på nesten alle områder med det nye spillet i Elder Scrolls-serien: SKYRIM. Her er 5 grunner som garanterer suksess!

5. Bethesda har lært av Fallout 3. Elder Scrolls-spillene har alltid handlet om store verdener du kan utforske, men de har vært langt fra perfekte. Alt fra bugs til repetitive oppdrag har trukket ned totalinntrykket. Derfor er det positivt at Todd Howard og teamet tok seg en pause og laget Fallout 3, et spill med fantastiske quests og en verden som ikke bare er stor, men fullspekket med ting å oppdage!

4. Stemmeskuespillere som Max von Sydow, Christopher Plummer og over 70 andre. Oblivion hadde 12, og resultatet var ofte komisk da de samme stemmene gikk om og om igjen.

3. Ansiktstutrykk og samtaler er sterkt forbedret. Ikke noe mer creepy-cam når du snakker med folk.

Oblivion Creepy-Cam (TM)

2. En helt ny engine.  Gamebryo begynte å vise sin alder allerede i 2009 når Fallout 3 kom ut. Utifra video og screenshots å dømme er det nå snakk om helt ny tech, og helt ny grafikk. Og alt er designet fra scratch, til og med individuelle matbiter som kjøtt, brød osv!

1. DU DREPER OG ABSORBERER KRAFTEN TIL DRAGER. Det er bedre enn å lukke Oblivion-gates, ANY DAY.