Topp 5 awesome spillreklamer!

Det er påske! Og finnes det en bedre måte å kicke off påsketiden på enn en topp 5 liste? Nei. Trodde ikke det.

Vi har alle et slags forhold til reklamer. Noen reklamer er helt sykt bra, noen reklamer er skikkelig dårlige, og noen reklamer er bare merkelig. (Jah, ser på deg PS3 baby reklame.. *grøss*)

Men en ting vi alle har til felles, er at vi elsker awesome reklamer.

En bransje som har hatt spesiellt fete reklamer, er spillbransjen. Spillbransjen har alltid hatt et behov for å få produktene sine til å virke så kule og hippe som mulig, og dette resulterer alltid i awesome reklamer, som finnes for at vi skal nyte de!

 

5. Crash Bandicoot VS Mario reklamen.

 

Man. Mario var fet, men Crash mente alltid at han var kulere.

Hvordan kan du IKKE være fet når du kjører opp til Nintendo med en haug med Playstation 1 med Crash Bandicoot på, og roper ut Mario gjennom en megafon? Skulle ønske jeg var Crash. Han hadde mad swag.

 

 

4. Den Norske versjonen av Pokemon rød og blå reklamene

 

Ja okay, okay. Greit. Jeg kan innrømme at denne reklamen er ganske creepy, men det er litt derfor denne reklamen er her og. Den er småcreepy på Engelsk, men på Norsk er den så over det creepy nivået at det blir dritmorsomt, og awesome.

 

 

 

3. Zelda til NES 

 

Jeg trenger ikke forklare denne reklamen engang. Den er så rad at den overgår spillet i seg selv. Den snakker for seg selv. Den har phat beatz, og foreldrene dine kan hjelpe deg med å hooke den opp. Alle vinner!

 

 

 

2. Game & Watch

 

Jeg personlig er født på 90-tallet, men jeg har alltid satt pris på musikk, og cheesy reklamer.

Denne reklamen har den mest cheesy catchy sangen i verden, og videoen er en haug med folk som har det kjempemorro og er overlykkelige over hvor kult Game & Watch er.

 

 

 

1. A Link To The Past til SNES (Japansk)

 

Yep. Det er bare å se den. Har du noengang hatt et sterkt ønske om å se Link danse vekk de mørke kreftene fra undergrunden? Here you go!