Rad Crew S14E05: Splatfest og Nintendos nyskapninger

Vi blir ikke helt ferdig med E3, og Erik Fossum blir med oss for å snakke om noen av spillene han prøvde på årets messe. Blant disse er «Super Mario Odyssey», som virker svært lovende. Han snakker også om «Call of Duty: WW2» og «Mario + Rabbids: Kingdom Battle», så dette er en saftig episode med godbiter for høsten som er rett rundt hjørnet.

«Splatoon 2» er også straks ute, og vi har testa demoen som lå ute i helga som var. Det er veldig likt eneren, så spørsmålet er: Har det nok nytt å by på? Vi diskuterer i ukas episode.

De som for øyeblikket kaller seg Atari er snart ute med en ny konsoll, men hva er den? Er det bare en nostalgi-greie eller har de en større spillsatsing på vei? Vi er helt klart nysgjerrige på hva «Ataribox» har å by på.

I ukas Topp 5-liste snakker vi om tingene som Nintendo var helt først ute med. Visste du at Nintendo var først ute med konsoll-DLC via sin «Satellaview»-boks til SNES? Sånne godbiter får du bare fra Rad Crew!

I tillegg kommer vi såklart innom den nylig avvikla EVO-turneringa, som er den største slåssespillturneringa i verden.

Til slutt hørte vi fra lytterne om spillene som de kan spill om og om igjen. Spill som de aldri går lei, uansett hvor mange ganger de har spilt gjennom storyen. 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth.

Play