Rad Crew S14E06: Splatoon 2 og Destiny 2-beta

Endelig er «Splatoon 2» her! Det finnes få spill der ute som har samme mengde stil og sjarme, og Nintendo må berømmes for å faktisk klare å lage et familievennlig skytespill som er både moro og intenst.

Vi snakker om spillet i ukas episode, inkludert den spennende enspillermodusen, og hvorvidt spillet har nok av nye ting å by på for folk som spilte eneren til døde.Svaret er «tja». Men vi har det moro!

Stian har testa «Destiny 2»-betaen og kommer med sin foreløpige vurdering av det etterlengtede skytespillet fra Bungie. Har de lært av feilene sine? Yngvil på sin side har spilt bybyggerspillet «Kingdoms & Castles» på Steam, og forteller om det kan lindre kløen til folk som ser etter et nytt byggespill ala «Sim City».

I ukas Topp 5-liste skal vi til tegneserienes verden. Comic Con er nettopp ferdig i San Diego, og derfor bestemte vi oss for å oppsummere det vi mener er de fem beste spillene basert på tegneseriebøker noensinne. Noen som husker «The Darkness»?

Vi kommer også med en oppdatering på «Final Fantasy XII», mange flere timer uti spillet. Spoiler: det er litt som å åpne luker i en adventskalender hver dag, hele tiden, og vi elsker det. I tillegg kommer vi innom nyheten om at Casey Hudson er tilbake i Bioware. Hva betyr det for utviklerens fremtid?

 

Neste uke tar Rad Crew en liten pause, men vi gir ut en episode fra arkivet til glede for nye lyttere. Husk å abonnere på podkast-feeden for å få med deg episoden!  


iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

 

 

Play