Inger Lises favorittspill for året 2013

Da var det min tur å lage en topp spill liste for året 2013!
Jeg har ufattelig dårlig sans for tid, så når jeg gikk igjennom en liste over utgivelser så jeg at jeg kun hadde vært borti 4 spill skikkelig i år! Jeg skjemmes, dette er ulikt meg, så neste år ska det fikses på! Jeg lover!

Batman Arkham Origins (Warner Bros)

Batman__Arkham_Origins_13671867067886
«Fuck, det er kaldt i denne drakta. Alfred, minn meg på ullundertøy neste gang.»

Jeg har vært fan av Batman serien og gledet meg skikkelig til Origins! Syntes at det var en kul ide etter at jeg hadde vært bekymret lenge over hvordan det skulle gjøres. Jeg har ikkje fått runde spillet, har faktisk kun spillt i et par timer fordi jeg klarte ikkje vente med å spille AC4… MEN de få timene var kjekke! Greie nye karakterer, men var ikke så mye nytt, eller skal jeg si gammelt på gadget fronten. Jeg syntes det var litt ulogisk at du skulle begynne med alt, som du teknisk sett ikke hadde fått enda for å så få upgrades på dem… MEN jeg syntes det var kult at i og med det er «Origins» så aner ingen hvem du er – og omvendt! Syntes forklaringene av skurkene fra Batman til Alfred var morsomme. Alfred fikk og sympati fra meg fordi han ville bare ha han hjem for å feire jul, but Batman will not rest until justice is served! Gleder meg til å fortsette!

Tomb Raider (Crystal Dynamics /Square Enix)

tomb-raider-turning-point-trailer
WE HAVE TO GO BACK TO THE ISLAND, JACK

For en fantastisk reboot! Lara Croft er jo helt fantastisk kick-ass! Det var kult med en forklaring på hvordan eventyret hennes startet, å se hun gå fra uskyldig til badass. Det var actionfyllt, dramatisk og pent. God story, gode karakterer og gøy! Jeg storkoste meg med spillet, til tross for min nysjerrighet tok overhånd og gjorde at jeg måtte begynne på nytt! Det var også et fint spill for en perfeksjonist som meg, en del å samle på, men ikke for mye. Sweet våpen og fine omgivelser, som var et lite puslespill i seg selv å komme seg fra A til B og så C. Og som jente var jeg glad for å se en fin og mer naturlig Lara, som er mye mer tiltrekkende enn før. Jeg gleder meg virkelig til å se mer Lara Croft i fremtiden!

Rayman Legends (Ubisoft)

RL_Ocean_World_Fight
Raymizzle for shizzle

Jeg digget Rayman Origins, det var så deilig å spille det slik jeg husket som liten! Og Origins var MAGISK! Jeg hadde det så ufattelig gøy med dette spillet! Mye latter, blod, svette og tårer! Første musikk-level, for en opplevelse! Jeg lo så tårene rant, fantastisk valg av sang og komedie! Det er det jeg elsker med Rayman, det er komisk uten å måtte bruke ord. Musikk levelene var smart, selv om jeg strevet mer og mer med hver verden så hadde jeg noe å glede meg til som gjorde at jeg kom meg igjennom. Må inrømme at kontrolleren gikk i veggen et par ganger med tid levelene… Men hva er et enkelt spill? Jo, kjedelig! Følelsen av å få det til var ubeskrivelig, og en massiv lettelse. Jeg fikk kramper og blemmer på tommlene, men ser på det som verdt det. Spillet er nydelig, rent og fargerikt. Det bare ser så ufattelig bra ut! Jeg hadde det knall kjekt og syns dette fortjener en 2 plass på lista mi uten tvil!

Assassins Creed 4: Black Flag (Ubisoft)

364889
«Du skjønner, Bitcoins er en såkalt crypto-currency som du kan utvinne ved hjelp av GPUen din og…»

Kommer dette som noe sjokk egentlig?
PIRATER, ASSASSINS CREED, HAVET, CARIBBEAN!
Scooners and Frigates and Man o’ Wars OH MY!

Dette er store deler av hva jeg elsker i livet. Jeg har alltid hatt en fasinasjon med pirater, skip gir meg frysninger og Assassins Creed serien er en all time favoritt!
Etter min skuffelse av 3en var dette en MASSIV plaster på såret. Jeg likte meg både utfof og inni animusen, jeg digget Edward Kenway, Blackbeard (!!!!!!!) og storyen var mye bedre. Spilet så sykt bra ut, og det var noe variasjon fra øy til øy. Slossing var også mye bedre og hadde god flyt. Var sweet med dobbelt sverd, pistol sverdet var en personlig favoritt. Fikk flashback fra den første med de repetetive missions på land, var enten å taile noen eller eavesdrop, eller å ikkje bli sett med 50+ vakter tilstede… ble litt kjedelig i lengden, men ut på havet med mitt vakkert skip gjorde at jeg glemte det fort ut! Har alltid ønsket å være Kaptein på et skip og denne drømmen gikk litt i oppfyllelse. Jeg ble fort konfertabel med å styre skipet og følte ofte det var egentlig Need For Speed jeg spillte. Det var også sinnsykt kult med skip battles! Det ble mer badass etterhvert som jeg oppgraderte skipet mitt. Å kapre skip va også gøy og kaos på dekk ga det mer gammeldags krigsfeeling! Jeg hadde det også morsomt med glitches, som alltid. Spillet hadde også en del «mindblowing moments», som jeg savnet fra den forige, og nå sitter jeg igjen med spørsmål og det kan bare bety en ting: Det må jo komme mer!