Rad Crew NEON S07E12: Rogue One og Star Wars sin fremtid

Star Wars: Rogue One er endelig ute, og vi går i dybden på den første store Star Wars-spinoff-filmen. Hele episoden inneholder spoilere.

Rad Crew Neon er det nerdete showet fra Rad Crew som går mer i dybden på geeky fenomener. Dere som har fulgt oss en stund har sikkert fått med dere at vi har Star Wars-fans av alle slag i redaksjonen. Noen er dog litt mer hekta enn andre.

Hva syns dere?

Når det gjelder Star Wars Rogue One er vi positive til filmen. Men den er likevel ikke er uten feil og mangler, og den bærer litt preg av en trøblete produksjon. Kan det også være at Lucasfilm og Disney spiller ting litt for «safe» i denne post-Lucas æraen? Hva syns dere?

Hvis dere ikke er helt «Star Wars’d out», så fører Rogue One-praten såklart også videre til samtale om hvor veien går videre for Star Wars. Savner vi George Lucas bittelitt? Blir det for mye med årlige Star Wars-filmer?

Dette er årets siste episode av Rad Crew Neon, men vi er tilbake tidlig i Januar!

Episoden er med:

Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Jack Tenold og Jostein Hakestad

EXECUTIVE PRODUCERS:

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen.

Play