Vi tok en prat med spill- og filmkomponist Grant Kirkhope

(Rad Crew): 50 minutter uti ukas episode av Rad Crew hadde vi gleden av å presentere en halvtimes prat med Grant Kirkhope, komponisten kjent fra spill som «Goldeneye 64», «Banjo Kazooie» og «Kingdoms of Amalur».

Han snakker om å komponere for film og spill, og vi kommer såklart innom lydsporet til det rykende ferske «Mario + Rabbid: Sparks of Hope».

Sistnevnte spill har vi også testa, og vi gir våre førsteinntrykk i denne episoden av det taktiske Ubisoftspillet med kjente og kjære figurer fra Nintendo (og de litt irriterende «rabbidsene» da.)

Thomas har spilt «Scorn» og er ikke videre fornøyd med spillet, som foruten en riktignok interessant visuell stil inspirert på kunsten til H.R. Giger byr på ganske middelmådige puzzles og mye sjokkfaktor som virker litt uten mål og mening.

Vi snakker også om de første nivåene i årets «Call of Duty»-kampanje, som har gitt oss en ny «Press F to pay respects», denne gangen i form av den hysterisk morsomme «Press L2 to de-escalate civilian» som vi håper er et slags forsøk på satire omkring Amerikansk tilnærming til konfliktløsning.

Nyt ukas episode så snakkes vi neste gang!

Play