Rad Crew S24E13: GTA6 -tyveri, Splatoon 3 og Return to Monkey Island

(Rad Crew): «Splatoon 3» er ute, og byr såklart på mye maling, tagging, sjømats-ordspill og punk rock som de tidligere spillene også var kjent for. Og selv om det er moro, begynner denne fiskesuppa kanskje å smake litt for likt hver gang vi får en ny porsjon av den?

Det er liksom ingenting galt med «Splatoon 3», men i ukas episode spør vi oss selv om det kanskje hadde vært bedre egnet som en utvidelse av «Splatoon 2». Hør showet for å få med deg inntrykkene våre.

Pluss: Massevis av materiell fra «GTA VI» er blitt stjålet og lekket på nettet, og vi prater om hva slags konsekvenser dette kan få – både for de ansatte i Rockstar, vi som venter på spillet, og gjerningspersonen som gjorde innbruddet.

Erik fra Pressfire blir også med for å fortelle om sin opplevelse med «Return to Monkey Island», et spill jeg også spiller i skrivende stund. Det er ikke bare en sjarmbombe, det er en hel sjarm-fregatt ladet med 20 sjarmkanoner.

Vi kommer også innom «Metal Hellsinger», et spill som på papiret absolutt ikke burde fungere så bra som det gjør. Her har man altså klart å blande rytmespill med turbo-gameplayet fra 2016-versjonen av «Doom» og det funker som bare pokker.

Nyt showet så snakkes vi neste uke!

Play