Rad Crew S23E19: Warhammer-nyheter pluss Diablo Immortal er shady

OK, vi vet vi setter det litt på spissen her, men bakgrunnen er at på showet har vi flere ganger nevnt at eieren av «Warhammer» og «Warhammer 40,000» har vært litt løsslupne med lisensen sin, og med noen unntak her og der er det ganske mange middelmådige spill som bærer de navnene.

Nå er det flere spennende prosjekter på vei som vi i Rad Crew mener er lovende: «Space Marine 2», oppfølgeren til 2011-spillet, er et av dem. Et annet er «Darktide», som er de svenske utviklerne i Fatshark sin oppfølger til «Vermintide»-spillene. Og flere ble annonsert nylig. Vi diskuterer utviklingen i ukas episode av Rad Crew!

 

Pluss: Jeg quizzer de andre vertene om Sonic i en litt annerledes Topp 5 enn hva vi pleier å ha. Og vi kommer såklart innom alle State of Play-nyhetene fra Sony, inkludert «Final Fantasy XV» som bare ser bedre og bedre ut.

 

Og så var det «Diablo Immortal» da. Ai ai ai, Blizzard. Selv om spillet ved sin kjerne har positive aspekter som ganske godt gameplay, spesielt til å være et action-RPG på mobil, så er det som dere sikkert har fått med dere noen veldig trøblete «loot box» og gambling-elementer. 

 

Nyt showet så er vi tilbake neste uke! Og fortell vennene deres!

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast

RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play