Rad Crew S23E18: Er spillhøsten 2022 blitt ganske tynn?

Vi som har fulgt spill en stund vet at høsten alltid har vært høytid for spillutgivelser, og det har vært gode grunner til det. Mørket senker seg, det er julegavesesong, sånne ting.
Men pandemien, og kanskje andre faktorer også, har kastet en skiftenøkkel i tannhjulene på det som ellers var en ganske pålitelig maskin. Og med utsettelsen av både «Starfield» og «Redfall» står for eksempel Microsoft helt uten store utgivelser til høsten. Og de er ikke alene.

I ukas episode snakker vi om denne trenden, og hvordan første kvartal har blitt det nye fjerde kvartal når det gjelder de mest «juicy» utgivelsene.
Pluss: I ukas Topp 5 snakker vi om studioene som EA kjøpte, og så la ned. Veldig trist, folkens, men ut av alle nedleggelsene dukket det opp mye nytt og bra. Så det var ikke så ille at det ikke var godt for noe.

Vi får også med oss retro-tukler (vi må finne en bedre tittel) Christian Langeland som snakker litt om den enorme samlingen sin av gammel maskinvare. Og ikke minst: Jeg har blitt hekta på «Spelunky 2»!

Lørdag 28. mai har vi forøvrig en 12-timers livestream på vår Twitch-kanal der du kan torturere oss med «The Wheel of Pain» hvis du blir årlig medlem på vår Patreon. Join streamen for å finne ut hva det er for noe! Vi skal også spille «Diablo 2» og «Final Fantasy XIV».

Støtt oss: patreon.com/radcrewpodcast
RSS: feed.radcrew.net/radcrew
Spotify: open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/no/podcast/rad-…ast/id415698006
Facebook: facebook.com/radcrewshow
Discord: radcrew.net/discord
Rad Community: facebook.com/groups/radcommunity/

TAKK TIL EXECUTIVE PRODUCERS:

Rune Gjerde, Lars Eirik Hansen, Lars Ove Larsen, Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Tor Magnus Knudsen, Aleksander Gjelstenli, Henning Wold, Kim Mygland, Gjøran Helge Nilsen, Rikard Olsen, Andreas Antbro, Glenn Abrahamsen, Kjell Terje Årsland, Levi Thunold, Olav Andre Ulriksen, Thorbjørn Talseth, Mats Taraldsen, Stian Mæland, Ingeborg Ekdahl, Hans Eric Prestårhus, Yuen Hui, Stian Skjerven, Per Hosar, Øystein Mathias Høydal, Thomas Skjørestad, SaltyMon, Raymond Kaspersen

Play