Rad Crew S16E04: Frostpunk og fiktive univers som fortjener bedre spill

Frost-apokalypsen er her i spillet «Frostpunk», et av de minst tilgivende og mest utrivelige RTSene noensinne. Du må gi en liten stamme med mennesker husly i en postapokalyptisk verden der temperaturene har falt så langt at planeten i praksis har blitt ubeboelig. Vi snakker om spillet i ukas episode.

Underveis må du bygge ulike fasiliteter for å forhindre de verste effektene av sult, sykdom, og ikke minst kulda. Samtidig som du prøver å holde håpet oppe, en egen mekanikk i spillet.

Men så begynner spillet å kaste skruballer på deg: Skal du tillate barnearbeid? Hva skal du gjøre med de som blir syke? Skal du gi de døde en verdig begravelse eller bare la dem ligge i snøen? Alle valgene får konsekvenser. 

Magnus har spilt «The Council», et episodebasert mysterie i samme tradisjonen som Telltale sine spill. Det lekre spillet har høstet lovord fra adventure-fansen og Magnus er enig.

Stian på sin side er tilbake på «Fallout 4»-kjøret, men denne gangen er han armert med tonnevis av mods som han mener gjør opplevelsen mye bedre. Hør hvilke mods han anbefaler!

Vi snakker også om «Fire Pro Wrestling World», et alternativ til de offisielle spillene fra WWE som har sjarmerende 16-bit aktig grafikk og som har kanskje den mest detaljerte karakterbyggeren vi har sett i noe spill.

Så og si alle kjente wrestlere i verden har noen allerede laget i Steam Workshop, så du kan bare laste ned. Gameplayet er også mye mer teknisk og logisk bygget opp enn WWE sine trege tredimensjonale affærer.

Men før alt det: Topp 5 elskede fiktive univers som ikke har fått de spillene de fortjener!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen, Alexander Gjelstenli, Isak Pedersen, Torbjørn Talseth

Splash designet av Magnus Tellefsen

Play