Rad Crew S16E03: Topp 5 verste Sonic knockoffs, og Paladins!

I ukas episode snakker vi utfyllende om det kanskje litt kontroversielle «Paladins» som nå er tilgjengelig på Nintendo Switch i tillegg til alle andre plattformer som kan krype og gå. Og vet du hva? Det er ikke egentlig helt fair å bare kalle det en «Overwatch»-klone, slik jeg ser det. 

Paladins har mye å gi, og klarer i stor grad å rettferdiggjøre sin eksistens som et konkurrerende produkt. Ja, det ligner mye på Blizzard-suksessen, men det har unektelig noe ved seg som for vår del gjør det verdt å sjekke ut. Og ytelsen på Switch er direkte imponerende til å være et såpass teknisk avansert skytespill.

Men sånn apropos knockoffs, så har vi også ukens Topp 5. For det første var jo «Sonic The Hedgehog» i seg selv et forsøk, vellykket sådan, på å ha et motstykke til de kjempepopulære «Super Mario»-spillene til Nintendo. Moroa begynte dog for alvor da andre utgivere ville konkurrere med det blå pinnsvinet og laget sine egne «edgy» maskoter.

Det ga oss spill som «Bubsy» og «Aero the Acrobat» og i ukas episode tar vi for oss de vi liker kanskje aller minst. Felles for alle er at de har attitude, de er veldig påtatt «tøffe» og de har ganske høy cringe-faktor. Hør episoden for å finne ut hvilke Sonic-ripoffs som nådde lista!

Til slutt fortsetter vi «Elder Scrolls» praten fra forrige uke der lytterne kommer med sine ønsker om hva som burde forbedres i det kommende, nylig kunngjorte «Elder Scrolls VI».

 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen, Raymond Kaspersen

Splash designet av Magnus Tellefsen

Play