Rad Crew S16E01: Prime Mover og haier i spill

«Prime Mover» og fryktelige spillhaier er tema for ukas episode.

«Prime Mover» ligner på «Pipe Dream», men nivået av kompleksitet er mange ganger større, og du må i praksis designe egne microchips for å løse en ny gåte for hvert nye nivå.

Det er tilfredsstillende når du får det til, men det er samtidig veldig tydelig at det er et spill designet av programmerere, for programmerere? Selveste Markus «Notch» Persson har tweetet lovord om spillet, så det er tydelig at det appellerer til, skal vi si, et visst segment av spillere.

«Prime Mover» har likevel fengsla oss denne uka i Rad Crew, og det herlige 16-biters inspirerte visuelle uttrykket er helt prima.

Yngvil på sin side har, som mange andre, latt seg imponere av «Detroit: Become Human», som føles som det spillet David Cage og Quantic Dream har prøvd å lage etter 20 år med prøving og en del feiling.

Og akkurat når du trodde det var trygt å bade igjen: Spillet «Maneater» som ble vist frem på PC Gaming Show under E3 ser ganske moro ut, så denne uken handler ukas Topp 5 om haier i spill. Mange husker nok zombie-haien fra «Resident Evil», men klarer du å gjette de andre fire?

I tillegg snakker vi om det nyutgitte «Street Fighter 30th Anniversary» som er en imponerende samling av noen av seriens beste spill.

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

 

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Splash designet av Magnus Tellefsen

Play