Rad Crew S15E21: Sega-klassikere og hva skjer med Star Citizen?

Vi begynner ukas episode med en forrykende Topp 5-liste over de beste spillene som er tilgjengelig på den splitter nye retrosamlinga «Sega Mega Drive Classics» som nå er ute på PS4, PC og Xbox. 

Som gamle SEGA-fans elsker vi å mimre litt om den magiske 16-bit konsollen som en kort stund gjorde det japanske selskapet til kongen av dataspill. Vi kommer innom blant annet «Gunstar Heroes» og det mega-ambisiøse «Phantasy Star IV». Hør episoden for å vite hvilke andre vi kårer til de beste!

Pluss: hva i svarteste helsike er det som skjer med «Star Citizen»? Det er et spørsmål vi stiller hverandre med jevne mellomrom. Men denne gangen begynner det å bli ganske latterlig, da utvikleren tilbyr spillere å kjøpe alle romskipene i spillet for 27 000 dollar.

Vel og merke må du først ha punget ut 1000 for å få den muligheten, og det hører jo såklart med til historien at spillet fremdeles ikke er ute. Moro å betale for luft? Så hva skjer egentlig, Chris Roberts? Og hvor blir det av singleplayeren med Gary Oldman og Gillian Anderson – den må jo ikke være så vrien å ferdigstille?

Vi har også spilt enda mer «Detroit: Become Human» og utforska mange kriker og kroker i spillets labyrinth av valg og storylines. Det er rett og slett vanvittig kult, og Quantic Dream har levert sitt beste spill hittil! Vi er ganske samstemte i hele redaksjonen.

Ellers kan vi jo nevne at planen er å streame alle fremtidige episoder på Twitch – noe vi begynte med denne gangen. Så får vi se hvor det bringer oss. Mange kjekke spørsmål kom inn underveis, og vi prøvde å besvare dem så godt vi kunne!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Toppbilde designet av Magnus Tellefsen.

Play