Rad Crew S15E20: Detroit Become Human, Little Witch Academia, Dark Souls

Ida og Magnus har spilt gjennom Quantic Dream sitt sci-fi epos om androider og kunstig intelligens, og mener begge det er utvikleren sitt beste spill hittil.

Vi i Rad Crew har gitt Quantic Dream og David Cage en del pes for litt klønete dialog, tvilsomme plott-twister og andre ting, men nå virker det jaggu som om de har levert noe som alle bør prøve! 

For uten å avsløre noe av det som skjer, så kan vi konstatere at her er det noen øyeblikk som både Ida og Magnus i vår redaksjon mener vil bli «snakkiser» i tiden som kommer! Det blir spennende å se, i alle fall.

 

På den litt mer lunkne siden har vi «Destiny 2: Warmind»-ekspansjonen som vi i episoden beskriver som ganske..tja. «Destiny 2» er utvilsomt bedre enn forgjengeren, så hvorfor klarer vi ikke helt å bli engasjert i disse utvidelsene? Hør episoden for å finne ut!

Fra Bandai Namco omtaler vi faktisk to spill denne uken. Sjarmerende «Little Witch Academia», basert på animeen med samme navn, klarer å fange den morsomme tonen fra serien samtidig som det er en helt ålreit «dungeon crawler». Og Are lar seg imponere, nok en gang, av «Dark Souls» som nå har fått en oppussing på moderne maskinvare.

Pluss: Til og med «Call of Duty» har hengt seg på Battle Royale-bølgen, og vi diskuterer dette og mye mer i ukas nyhetssegment. Men aller, aller først lot vi oss inspirere av det kongelige bryllupet og oppsummerte våre Topp 5 spillprinsesser – minus Nintendo sine for å gjøre det litt mer utfordrende!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Mikkel Andreas Granrud, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Little Witch Academia, Dark Souls Remastered og Detroit: Become Human er testet på anmelder-eksemplarer fra henholdsvis Bandai Namco og Playstation.

Toppbilde designet av Magnus Tellefsen.

Play