Rad Crew S14E22: EA-pokalypsen og Skyrim på dass

Vi blir nok aldri helt ferdig med «The Elder Scrolls V: Skyrim». Hver gang du tror du har lagt det fra deg for godt, så drar de deg tilbake! Det er heldigvis en glede å konstatere at spillet fungerer helt ypperlig på Nintendo sin populære konsoll. Og ja, for første gang kan du komfortabelt spille det på driteren.

Riktignok er det gjort noen visuelle kompromiss, men dette er det samme spillet du forelska deg i for 6 år siden på alle måter som betyr noe. Det eneste som virkelig mangler er mods, men du eier jo spillet på ørten plattformer fra før, så det er vel ikke egentlig et problem?

Electronic Arts fortsetter å snuble over seg selv i kontroversene rundt «Battlefront 2», og nå har myndighetene kommet på banen i flere land. Hva blir det neste? Vi følger saken videre. Dette er virkelig ikke EA sitt år, men har de kanskje seg selv å takke?

uh huh

Yngvil har spilt nyversjonen av 1999-kultklassikeren «Outcast», som hun beskriver som veldig inspirert av filmen (og TV-serien) «Stargate». Kanskje det mest minneverdige med spillet er den fabelaktige musikken som vellykket plasserer deg i en helt annen verden.

I ukas Topp 5 snakker vi om fem spillstudioer som var på topp på 90-tallet, men som nå enten er lagt ned eller helt forsvunnet fra rampelyset! «Bullfrog», noen?

I ukens spørsmål hører vi om lytternes favoritt-«Star Wars»-spill! Hvilken er din?

Spill som omtales denne uka:

«Outcast»
«The Elder Scrolls V: Skyrim»

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Play