Rad Crew S14E16: X-Com War of the Chosen og spillskurker som jager deg

I ukas podcast får vi besøk av Herman fra «Rollesprell» og «Sesongarbeiderne» for å snakke om utvidelsen til «X-Com 2», nemlig «War of the Chosen».

Ikke bare byr den på nye måter å tenke taktikk på, men for første gang i serien har spillet mer minneverdige skurker med personlighet. Noe som igjen fører til at hele spillet føles mer unikt. Et flott stemmegalleri med flere skuespillere fra «Star Trek The Next Generation» hjelper også.

Vi har også testa nyversjonen av det nå 14(!) år gamle «Mario & Luigi: Superstar Saga» som føles veldig kjent, men har helt fantastisk animasjon og todimensjonal grafikk. Det føles både retro og friskt på en gang! Hør oss snakke om spillet i ukas episode.

Siden det snart er allehelgensaften fortsetter vi med våre skumle Topp 5-lister, og denne gangen tar vi for oss spillskurker som jager spilleren til verdens ende, og ikke kan drepes. Du husker kanskje Nemesis fra «Resident Evil 3»? 

Det har vært litt tørke i nyhetene i uka som gikk, men vi benytter likevel anledningen til å snakke om litt om at virkelige nazier klarer å bli overrasket over at nazier er skurkene i «Wolfenstein».

Spill som omtales denne uka:

«X-Com 2: War of the Chosen»
«Mario & Luigi: Superstar Saga»

I lyttersegmentet fortsetter vi allehelgens-temaet og spurte dem hvem de tror de best kunne kledd seg ut som! Det viser seg at vi har noen ambisiøse wannabe-cosplayere i lytterskaren vår!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

EXECUTIVE PRODUCERS

Eirik Haver, Christian Langeland, Ole Jørgen Øverby, Thomas Folgerø, Mikkel Andreas Granrud, Harald B Danielsen, Thomas Folgerø, Erlend Solberg, Thor Olav Iversen, Thorbjørn Talseth, Anders Berge, Tor Magnus Knudsen

Play